Türkiye İstatistik Kurumu’nun verilerine göre, tahıl ve diğer bitkisel ürün üretimi, 2021 yılında bir önceki yıla göre yüzde 13,4 oranında azalarak yaklaşık 61,7 milyon ton olarak gerçekleşti. Böylece son üç yılın en düşük seviyesine indi.
Tarım ve beslenme yazıları
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Sık okunan yazılar
- Gelir eşitsizliği zirvede, sosyal harcamalar yetersiz
- Halk sağlığı sorunu olarak tarımda dışa bağımlılık
- Tarım Bakanlığı pestisid raporu hazırlamalı
- Başka bir tarım kiminle mümkün?
- Süt üretiminde hijyen kurallarına gerek yok mu?
- Süt tüketiminde alarm çanları çalıyor
- Kas ve kemiklerin yapısal bozuklukları artabilir
- Vitamin ve mineral eksikliği salgını kapıda
- Enflasyonun düşmemesinin nedeni tarımdaki gerileme
- Gıda fiyatları dünyada düşerken, Türkiye'de artıyor
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder